Installation

Adresse 

Brøndager 32

8751 Gedved 

Telefon

+45 60 77 17 83

Email

info@livesound.dk

Installation og service i erhverves branchen 

Vi har mange samarbejdspartner inde fra erhverves branchen. Her laver vi installation som du ønsker.

Så jeres kunder får en eksklusiv oplevelsen når de er hos jer.

 

Det er vigtig for os, at i for en god oplevelsen med lyd og lyset

 

Lyd

 

Når man arbejder med live lyd er der flere vigtige faktorer der spiller ind. Lyden skal være indstillet efter rummets størrelse og hvilket arrangement der drejer sig om. Der er stor forskel på om du skal have lyd til et diskotek, en koncert eller et foredrag.

Til en koncert skal hele toneregistret dækkes, dette stiller store krav til mixer samt højtalere. For ikke at forglemme brugerens evne til at betjene udstyret.

 

Forestil dig at du sidder til et foredrag og lyden er dårlig eller ikke indstillet korrekt, det gør at du kan blive træt i hovedet

miste koncentrationen eller få hovedpine. Derfor er det særligt vigtigt at du vælger det rigtige firma til opgaven, og vi har ekspertisen.

 

Lys

 

Live lys sætter bare prikke over I´et, lyset aktivere sansecellerne på net hinden i det menneskelige øje og derfor giver det bare en flottere og mere unik oplevelse.

 

Der er forskelige former for effekter der kan bruges til at skabe stemninger, om det er til et teaterstykke eller det et stort arrangementer, om det skal hygge eller uhygge man skal fornemme.

LiveSound Aps

Brøndager 32

8751 Gedved

Copyright © All Rights Reserved